Thursday, February 21, 2008

MACEDONIA.GR

Το σχέδιο, για το "πρόβλημα" με τα Σκόπια, όπως το διάβασα σήμερα στο Βήμα μου θυμίζει ένα καλό πλάνο μάρκετινγκ δημιουργίας άγχους στον Ελληνικό Πληθυσμό.

Πρώτα από όλα όλα τα όνοματα περιέχουν τη λέξη Μακεδονία πράγμα που σημαίνει προσβολή για όλους τους Έλληνες.
Δεύτερον δε με πείθει η δήθεν μη αποδοχή από πλευράς των Σκοπιανών.
Φωνάζουν για να ρίξουν στάχτη στα μάτια μας ότι δήθεν δεν τους συμφέρει, ενώ στην ουσία τους κάνει το χατίρι σε όλα τα επίπεδα.
Σου λέει η Έλληνική κοινή γνώμη θα σκεφτεί, αφού φωνάζουν κάτι δε θα αρέσει και σε αυτούς.
Αποτέλεσμα αυτό που αυτοί δε θέλουν θα είναι καλό για εμάς. Μη έχετε αυταπάτες όλα τα όνοματα τους ταιριάζουν και απλά κάνουν τους δύσκολους.
Η προσπάθεια είναι να αλλάξει ή στην χειρότεη να φοβηθεί η κοινή γνώμη στην Ελλάδα. Μη τους κάνετε την χάρη.
Ας πούμε οτι εμείς θέλουμε να αγοράσουμε αμάξι και αυτοί μοτοσακό, έχουμε φτάσει στο σημείο που αυτοί τώρα δήθεν κλαίγονται γιατί και καλά δε τους αρέσει το χρώμα, αν θα είναι πράσινο ή κόκκινο.
Η αλήθεια είναι οτι με όλα τα ονόματα αποκτούν ιστορική βάση γεωγραφική και πολιτιστική. Από τα ονόματα λένε οτι τους αρέσουν δύο, το πιο επικίνδυνο ακούγεται το ανεξάρτητη δημοκρατία της Μ....
Δηλαδή εγώ μένω στην μη ανεξάρτητη πλευρά της Μακεδονίας!!!!!
Προσοχή τί λέμε και πως το λέμε.
Σε δέκα χρόνια με τα προβλήματα στο Κόσοβο, κ.λ.π. Θα λένε να μας ελευθερώσουν.
Προσοχή 6 εκατομύρια έλληνες ήδη ζούν μακριά από το "πρόβλημα", sos θα το ακούσετε και αυτό...
Μήπως μέσα σε όλα αυτά να ρίξετε και μια ματιά στο οτι η Ελληνική Κυβέρνηση θέλει να αποκρατικοποιήση το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να το πάρουν sos. και ποιούς και πως επιρεάζουν τα πράγματα!!!! ΑΣΧΕΤΟ!!!

Το κορυφαίο όλων η ολη ιστορία ονομάζεται πρόβλημα. Τα προβλήματα λύνονται ή διορθώνονται άρα υπάρχει και για αυτό λύση, άρα κάποιος θα μας σώσει και εμείς πρέπει να πούμε ευχαριστώ...
Δεν το ήξερα οτι το να με λένε Κώστα, Πέτρο και να έχω το επίθετο του μπαμπά μου και να μιλώ Ελληνικά είναι πρόβλημα που πρέπει να διορθωθεί....ή για το οποίο θα πρέπει να έχω αισθήματα ντροπής όπως κάποιοι φοβησμένοι δήθεν πνευματικοί άνθρωποι.
Σας θυμίζω οτι οι ίδιοι έλεγαν ναι άνευ όρων και αισχατολογούσαν για τη Κύπρο και στο σχέδιο Αναν.
Οι ίδιοι έλεγαν τα ίδια και για κάποιο βιβλίο Ιστορίας πέρσυ, sos....

Έχω αρχίσει να γελάω με τους ανώτερους, πνευματικούς ρήτορες και υπερ άνω από όλα που μας κοιτούν υποτιμιτικά λες και τα ξέρουν όλα και θα μας διδάξουν. Άντε και αν είναι υπερ άνω με την ιστορία, τους προγόνους τους, την πατρίδα τους το τρομαχτικό είναι σε τί δεν είναι υπεράνω και για πιο πράγμα θα πάλευα και θα ύδρωναν. Για πια πράγματα θα μοχθούσαν αφού σε όλα το παίζουν δήθεν!!!!!

Απλοί προβληματισμοί σε απλά Ελληνικά.

Τελειώνοντας θα ήθελα να σας θυμίσω συνήθως οι βολεμένοι δε δίνουν τις μάχες απλά απολαμβάνουν στο τέλος την Ελευθερία και τη Δημοκρατία που κάποιοι άλλοι τους χάρισαν τόσο απλόχερα με τους δικούς τους αγώνες.

No comments: