Tuesday, October 03, 2006

pearl jam 2

Όσοι από εσάς θέλετε να δείτε το play list των pearl jam μπορείτε να πάτε στο επίσημο site του συγκροτήματος. Εκεί επιλέξτε το song index όπου θα δείτε όλα τα τραγούδια που παίζουν ή έχουν παιξει αλφαβητικά και τις ημερομηνίες τους. Σε όποιο τραγούδι δείτε 30-09-2006 κάντε κλικ και θα σας δείξει όλο το play list για την συναυλία στο ΟΑΚΑ. Σε λίγες μέρες θα εμφανίστεί και το download στο on line για όσους θέλουν να αγοράσουν την συναυλία.

Κατά καιρούς μπόρω να πω οτι είδα μπάντες που τις περίμενα πως και πως αλλά μάλλον αυτή ήταν η καλύτερη συναυλία που έχω δει. Μαζί με τους NITS που τους είχα δει στο Μύλο της Θεσ/νικης ήταν και η μεγαλύτερη σε διάρκεια απο ενα μόνο συγκρότημα(κοντά τρείς ώρες).
Η ενέργεια των pearl jam αλλά και του κόσμου σε τρελά επίπεδα. Να τονίσω το γεγονός οτι στην συναυλία είδα και μια κοπέλα έγκυο και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο(χαλαρά 6-7 μήνα). Υπήρχαν και οι απανταχού fun που τους ακολουθούσαν σε όλη την διάρκεια της Ευρωπαϊκης τους πορείας.
Στα happening της βραδυάς η διασκευή daughter με Another brick in the wall pt2 με λογάκια για τον πλανητάρχη, τα ελληνικά μάλλον greeklish του Eddie, το τραγούδι αφιέρωμα στους Ramones( i believe in miracles).
Εντυπωσιακό το live στο Keep on rockin με ανοιχτά τα φώτα παρακαλώ για να βλέπουν όλοι τι γίνεται. Ένας πραγματικά χαμός.
Στις συναυλίες που μέχρι τώρα έχω δει σε δύο ή τρείς φορές φορές σε κάποια τραγούδια είχαμε το απόλυτο 10(θυμίζω common people, sit down, enjoy the silence, it's the end of the world as we know it και ίσως κάποια αλλά που μου διαφεύγουν). Σε αυτήν είχαμε τέσσερα μαζεμένα(jeremy, alive, rearviewmirror, Keep on rockin). Σε συνδυασμό οτι κάποτε ήμουν 25 και τώρα 33-34 και παρόλα αυτά μου έφυγαν τα πόδια απο το χορό, τότα το 10 ειναι 20 σίγουρα. Έλπιζω να ξαναρθουν.
Θα έπρεπε να είχατε έρθει όλοι όσοι αγαπάτε αυτό το είδος...

ΥΓ: Την επόμενη φορά σίγουρα...
ΥΓ1: Αν ερχόταν και ο Prince η εβομάδα θα ήταν μύθος...

1 comment:

nahames nakanamoko said...

hmoun athina ekeino to sab/ko alla den...
ema8a kati gia 50 euro eishthrio htan kai kati alla sth mesh...

Pearl Jam - Nahames : 1-0