Wednesday, October 18, 2006

the real world

Αφού είχαμε μια συζήτηση για το Truman Show με ένα συνάδελφο στη δουλειά φτάσαμε στο the real world του mtv και για το πότε ξεκίνησαν τα reality στην Αμερική. Για όσους δε θυμούνται ήταν ένα από τα πιο καλά Show στην τότε τηλεόραση και αρκετά έντονο με πραγματικά δεδομένα και αληθινές καταστάσεις. Οι συμμεττέχοντες είχαν νόημα ύπαρξης και σκοπό που ήταν εκεί για το reality. Στο συγκεκριμένο reality οι σκηνές ήταν μονταρίσμενες και απαγορευόταν το γυμνό δια ροπάλου.
Το mtv είχε τότε διαλέξει νέους με αρκετά ενδιαφέροντες χαρακτήρες και μάλιστα τους έδινε και δουλειές ώστε να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.
Είναι το δεύτερο πιο παλιό μετά το COPS και το πιο παλιό για το mtv (17 χρόνια).
Για αναλυτικές πληροφορίες δέστε στο internet και θυμηθείτε ή κάντε κλικ στο

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Real_World

1 comment:

nahames nakanamoko said...

δε τα θυμάμαι ρε συ αυτά,μάλλον θα είχα σχολείο τότε κ θα κοιμόμουν νωρίς...
αυτό που έχω να πώ όμως είναι οτι τα τωρινα τηλεπαιχνίδια κ κυρίως αυτή η μαλακία το scare tactics είναι ΟΤΙ πιο ψεύτικο έχω δει, με τον πιο άτεχνο κ τραγικό τρόπο...τα "θύματα" των φαρσών ή είναι απαράδεκτοι ηθοποιοί ή έχουν αρχίδια μέχρι το πατωμα κ δε μασάνε μία,αφού αντιμετωπίζουν τόσο cool τόσο τη φάρσα ως γεγονός αλλά το ότι τελικά είναι μια πλάκα κι YES!!! είναι στην τηλεόραση για το πρωσοπικό τους 15λεπτο...WOW λες κ τους συμβαίνει κάθε μέρα...
άεεεε ρε....