Monday, November 19, 2007

ΚΙΛΚΙΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΣ, ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ

Θα κλείσουν τα σύνορα αύριο μετά τις 11 το πρωί οι δημόσιοι υπάλληλοι στο Νομό Κιλκίς στο τελωνείο της Δοϊράνης ως ένδειξης διαμαρτυρίας για τη μη αναγνώριση του Κιλκίς ως παραμεθόριας περιοχής, όπως συναίβει με άλλες περιοχές της Βορείου Ελλάδος, ορισμένες από τις οποίες πλέον συνορεύουν με κράτη μέλη της Ευρωπαϊκης Ένωσης!!!
Σε μια χώρα που όλα λειτουργούν στο περίπου, όπως έλεγαν και οι "άθλιοι υιοί" σήμερα το πρώι, οι αδικίες υφίστανται σε όλους τους τομείς της δημόσιας και ιδιωτικής ζωής.

Έτσι στο περίπου και με "ενδεικτικές" αντικειμενικές τιμές θα κλειθείτε να πληρώσετε στο περίπου φέτος και για την ακίνητη περιουσία που έχετε, αλλά απαγορεύεται να τη δηλώσετε στο περίπου εσείς.
Ήθελα να ξέρα το περίπου των μισθών αυτών των σοφών συμβούλων που βγάζουν στο περίπου αποφάσεις για να πατάξουν στο περίπου το έλλειμα της χώρας.

Και για μη θυμηθώ την περίπου ατυνόμευση της χώρας που όταν τους παίρνει σε κάνουν σκουπίδι για μια κλήση οι περίπου μάγκες, που ούτε υπουργείο δικό τους δεν έχουν πλέον, αλλά όταν είναι να κυνηγήσουν κανά εγκληματία είναι στο περίπου ανάλογα γρήγοροι.
Και ως δια μαγείας όλοι πέφτουν από τα σύνεφα οτι γίνονται στην ώραια Ελλάδα στο περίπου τέτοια εγκλήματα.

Προχθές πήραν χαμπάρι οτι έχει εγκληματικότητα στο Μενίδι. Τί λέτε μωρέ έχει ναρκωτικά στο Μενίδι, ντροπή σας να λέτε τέτοια πράγματα.
Είναι περίπου έτσι!!!!

Τέλος θέλω να αναφέρω την περίπου οργάνωση για μια καλύτερη ζωή στην περίπου σύγχρονη κοινωνία που ζούμε και να ευχαριστήσω τις τελευταίες 10 περίπου Ελληνικές Κυβερνήσεις για το περίπου όραμα και το περίπου έργο και την περίπου σιγουριά που προσέφεραν στον Ελληνικό Λαό.

Πόσο θα αντέξει το υπομονετικό κατα τα άλλα γαιδουράκι...

Οι περίπου 3000 ευρώ, που περίπου δώσατε στους πυρόπληκτους, μήπως έπρεπε να γίνουν και μερικά στο περίπου έργα...λέω εγώ.. .ώστε να μη περίπου πνιγούμε...

Καλώς ο χαβαλές, αλλά πολύ το χειρογλύκανο, που έλεγε και ο Χάρρυ Κλυν.

No comments: