Monday, May 22, 2006

ΕΝΑ ΙΣΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑ 2 ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ 3 ΠΟΛΛΑ

Ο σοφος λαος λεει την παροιμια για τα παιδια, αλλα τελικα βρηκα και αλλη χρηση το ενα blog ειναι λιγο, γιατι ηθελα και ενα για τις foto που οπως καταλαβατε ολοι μου αρεσουν πολυ. Αρα τα 2 ειναι καλα, αλλα τα τρια ηταν πολλα για να τα ενημερωνω συχνα. Και οταν κατι πρεπει να γινει συνηθως γινεται απο υποχρεωση ετσι μενουν μονο τα 2 γιατι ειναι ετσι πιο καλα.
Εννοειται οτι αφορα το σινεμα θα το γραφω εδω.
Και για μην ξεχαστω, ειδα το LOST μπορω να παραδεχτω οτι με αρεσε πιο πολυ απο οτι περιμενα και αγονειω για την συνεχεια, που ευχομαι να ειναι το ιδιο καλη...
Ειδα επιτελους και το χαμενες αγαπες, μου αρεσε επισης.
Ευχαριστω για τα σχολια που γραφετε στο blog.
Χρονια πολλα σε ολους τους Κωστηδες και τις Ελενες που γοιορταζαν χτες, ευχομαι να περασατε καλα.
Ειδα και την eurovision για να μην ξεχνιομαστε "σχολιο"; Καλό για χαβαλέ όπως νομίζω οτι ολοι τουλαχιστον οι νεοι αντιμετωπιζουν τον θεσμο. Αποδειξη οτι πολλοι μου φιλοι εβγαλαν λεφτα παιζόντας το νικητη. Με αρεσει ομως που ολοι αυτοι οι "ειδικοι" αναλωθηκαν στο πως εγινε αυτο.
Και τί θελατε να γινει; οταν Σαββατο βραδυ καθησε ολη η νεολαια τις ευρωπης για να κανει πλακα με ενα θεσμο που οι πιο πολλοι τον θεωρουν απαρχειωμενο, και καλα έκαναν. Καλα να λενε που χαρη στα sms καποιες εταιριες βγαζουν απο καποιους πιο πολλα απο οτι οταν γινεται μαραθωνιος αγαπης για τα παιδια που πεθαινουν ανα την υφηλιο!!!!
Και παλι να γινοταν, παλι οι Lordi θα κερδιζαν φανταζομαι.
Ε ρε και τι εχουμε να δουμε του χρονου!!!

No comments: