Monday, May 15, 2006

ΓΕΜΑΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Αυτό και αν ήταν Σαββατοκύριακο ξεκίνησε με μια βόλτα στην Θεσ/νικη για τα εισητήρια της συναυλίας των New Order στις 3 του Ιούνη στην Αθήνα. 47 Ευρώ τιμή και όσοι πιστοί προσέλθετε. Μαζί τους θα είναι και Hooverphonic, Radio 4, Unkle etc..Η τιμή νομίζω οτι είναι καλή για τόσα ονόματα, και ελπίζω η βόλτα να είναι ακόμα καλύτερη.
Συνεχίσαμε με βόλτα στην πόλη παρέα με θάνο. Καταλήξαμε στο Rollin Under για δίσκους(cd). Ευχαρίστω Ισι για το δώρο και Θάνο επίσης. Ενδιάμεσα πήρα ταινίες, εξάρτήματα για τη μηχανή!!!
Η Πόλη είχε κόσμο και καλό καιρό και οι βόλτες ήταν για όλους ευχάριστες. Αρχίζει να μυρίζει καλοκαίρι.
Η Βόλτα συνεχίστηκε στην Χαλκιδική, οπού πήραμε τον καφέ μας σε παραλιακό bar στη Σάνη με Γρηγόρη και Νικόλ. Η θάλασσα από οτι μας είπαν είναι ακόμα παγωμένη, αλλά αν είχα μαγιό σίγουρα θα έμπαινα μέσα. Σε κανα δύο Κυριακές σίγουρα θα ξαναπάω.!!!!
Κατά της εφτά φύγαμε για Ν.Μουδανιά, εκεί άφησα το Θάνο για να θαυμάσει το νέο αστέρι του Θεάτρου - Λάμπρο - σε μια μια μοναδική παράσταση- θέαμα. Ήταν η ώρα να γυρίσω στο Κιλκίς. Εδώ να πώ και τα Χρόνια Πολλά στην Χριστίνα και άντε με το καλό στο νέο σου σπίτι.
Το βράδυ όπως καταλαβαίνετε δεν γινόταν παρά να κοιμηθώ στις 11.30. Τα μάτια ήταν ασήκωτα ύστερα απο 12 ώρες και 4 πόλεις μετά.
Την Κυριακή ξύπνησα νωρίς και καθώς έπινα το καφεδάκι μου είχα την λαμπρή ιδέα μιας και ήταν η γιορτή της Μητέρας να πάμε κάπου για καφέ. Στην Αρχή είπαμε να πάμε για βόλτα στα Σκόπια αλλά καταλήξαμε γρήγορα στην πανέμορφη Εδεσσα. Καταράκτες λοιπόν και καφεδάκι μέσα στην δροσιά και στα πλατάνια. Πήραμε και την φανέλλα του Ροναλτίνιο στο Γιάννη για να μην ξεχνιώμαστε για την Τετάρτη.

Άσχετο στο ι tunes παίζει το You belong to me - Suede (Από το A New Morning ) αφιρώμενο σε σένα Παολίνο.


Η Κυριακάτικη βόλτα τελείωσε, με μια στάση στο Χουσείν στην Νέα Χαλκηδόνα για μπακλαβά.

Πίσω στο Κιλκίς, όπου με περίμενε ένας μαραθώνιος LOST Μ'ΕΧΡΙ τις 11 το βράδυ.

Αυτά ολά φυσικά συνοδεύτηκαν από φωτογραφίες 2 εκ των οποίων μπορείτε να δείτε στο photo blog μου. Απλά κάντε κλικ στο link στα δεξιά σας.

Αυτό ήταν ένα πραγματικά γεμάτο Σαββατοκύριακο.

2 comments:

mavrol said...

Η πρόσκληση για Χαλκιδική είναι ανοιχτή σ όλους σας πάντα. Ο καιρός όσο πάει θα ζεσταίνει κι έτσι θα χουμε πολλές ευκαιρίες για να συναντηθούμε. Αν το πρόγραμμα της εξεταστικής είναι βολικό, θα το δώ την ερχόμενη εβδομάδα, πιθανολογώ ότι θα ρθω κι εγώ στην Αθήνα!

Kevlarsoul said...

Γεια σου Φάχ με το μπλόγκ σου! Πολυ μου αρέσει. Και ειδικά το πόστ για τη Λαική ήταν άψογο.