Saturday, August 18, 2007

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ

Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε ΝΕΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και εν μέρη και στις υπόλοιπες εφημερίδες οι οποίες κράτησαν τα προσχήματα και με το παραπάνω και χθές κυκλοφόρησαν με πρωτοσέλιδο τη φωτιά στην Πεντέλη και όχι με τις εκλογές, μιας και για όλους τους Έλληνες ήταν και είναι το πιο σημαντικό γεγονός που έγινε στις 16 του μήνα.
Δεν περίμενα στην χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία να μιλούσαμε για εκλογές όταν κάποιοι συνάθρωποι μας την ίδια στιγμή χάνανε τις περουσίες τους και τους κόπους χρόνων.
Ο πρώτος Κύριος της χώρας θα έπρεπε να έκαμνε το ίδιο.

Το πρωτοσέλιδο των Νέων συγκεκριμένα δεν είχε ούτε καν φωτογρφία του κ.Πρωθυπουργού παρά μόνο στην γελιογραφία της ημέρας δείχνοντας έτσι το πιο ήταν πιο σημαντικό.
Μου θύμισε η όλη ιστορία ένα παλιό τεύχος του SPORT TIME όταν πέθανε ο Έλυτης που αντί για αθλητικά έβαλε τη Θάλασσα για να τιμήσει τον μεγάλο Έλληνα πιοητή.
Αντίστοιχα η ελευθεροτυπία είχε μια μικρή φώτο στο ίδιο ύψος με μια κυρία δείχνοντας οτι όλοι είμαστε ίσοι απέναντί στα μάτια των ανθρώπων.
Εύχομαι το ίδιο ευαίσθητοι να γίνουν κάποτε όλοι αυτοί που στις 16 του Σέπτέμβρη ζητάνε την ψήφο μας και να θυμούμται οτι εμείς είμαστε ο κυρίαρχος λαός κάθε μέρα και όχι στο τέλος κάθε τετραετίας.
Εσείς αν μένατε στην Πεντέλη θα τους ψηφίζατε;

No comments: