Wednesday, August 15, 2007

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ WIDGET ΤΟΥ I TUNES

Έψαξα λίγο στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ για το νεο Widget της APPLE το οποίο λέγεται my i tunes. Και από οτι είδα η πλειοψηφία του δικτύου δεν το υποδέχθηκε και με το καλύτερο τρόπο.
Οι πιο πολλοί και ίσως δικαιολογημένα το είδαν σα μια προσπάθεια απλής διφήμισης από μέρος της Apple για το i tunes κυρίως γιατί δεν δείχνει τί ακούς αλλά τί αγοράζεις από το on line μαγαζί της.
Καλό θα ήταν να ήταν πιο πλούσιο σε πληροφορίες και να έβλεπε όλη την βιβλιοθήκη του χρήστη και κυρίως τί αυτός ακούει. Γνωρίζοντας όμως οτι οι άνθρωποι της εταιρίας είναι αρκετά μπροστά σε κάτι τετοιούς τομείς φαντάζομαι οτι σε λίγο θα γίνει και αυτή η προσθήκη.
Εδώ καλό θα ήταν να πούμε οτι τελικά όλα αυτά τα εργαλεία αν και είναι καλά οδηγούν σε πλήρη αυτοματισμό τη χρήση ακόμα και των blog.
Προτιμώ πάντως να γράφω με τα χεράκια μου τί ακούω που και που παρά να έχω ένα αυτόματο προγραμματάκι.
Τώρα γιατί αγοράζω από το i tunes μουσική και δεν την κατεβάζω τζάμπα από όπου να ναι θεωρώ οτι είναι μια πολυτέλεια που μπορώ ακόμα να χαρίζω στο ευατό μου.
Και όπως και να έχει δεν κατηγορώ αυτούς που κάνουν το ανίθετο.
Το μόνο που θα έλεγα είναι οτι να ακούτε όλα αυτα τα GB που κατεβάζετε.
Γιατί τον τελευταίο καιρό ακούω πολύ συχνά το γνωστό "ξέρεις πόσο γίγα μουσικής κατέβασα" και όχι το πιο λογικό "ξέρεις τί καλό άκουσα"
Φιλιά σε όλους.

No comments: