Thursday, January 04, 2007

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΠΕΣΩ ΕΞΩ

Φέτος αρκετές φορές είπαμε οτι που θα πάει θα χιονίσει θα έρθει ο χειμώνας κ.λ.π.
Από οτι φαίνεται όμως προβλέψεις πολύ δύσκολα.
Η αλήθεια είναι οτι εδώ και χρόνια είναι πρώτη φορά που ο καιρός στο Κιλκίς δεν ακολουθεί το κανονικό του πρόγραμμα. Φτάσαμε ή και πάλι όχι στις αλκυονίδες μέρες χωρίς καλά καλά να έρθει λίγο κρύο.????

Μου έρχεται στο μυαλό με όλα αυτά μια απόφαση που είχα πάρει πριν χρόνια.
Αυτή ήταν να μην κανονίζω και να μην προγραμματίζω τίποτα, μη με παρεξηγήσετε όνειρα έχω, αλλά το μέλλον είναι κάτι που ευτυχώς τελικά δεν το κανονίζει κανένας.

Δείτε τί παθαίνουν οι αμερικάνοι στο ιράκ που νόμιζαν οτι όλα θα τα κάνουν όπως τα σχεδίασαν!!!!! ακούστε the saints are coming δείτε και το video και θα με καταλάβετε!!!

Λες για παράδειγμα θα κανονίσω ώστε σε τρείς μήνες να πάω εκδρομή σε μια χώρα της αφρικής,λέμε τώρα, και μόλις πας να πάρεις τα εισητήρια μαθαίνεις οτι έγινε εκεί που θα πας πραξικόπημα
Πας; Αμ δε, κάθεσαι σπίτι σου και το βλέπεις στην tv....
Και μιας και υπάρχει και το travel channel σώθηκες.....

Το 1992 γνώρισα, όταν σπούδαζα, έναν γέροντα που μιλούσε 5 γλώσσες είχε ζήσει σε 3 διαφορετικές χώρες της Λατινικής Αμερικής, είχε ταξιδέψει σε 3 Ηπείρους και δεν είχε βγάλει το γυμνάσιο.Από γυναίκες στη ζωή του ......
Τελικά ποιος ζεί πιο καλά-ελέυθερα, εμείς που κανονίζουμε τα βήματα μας προσεκτικά και καταναλωτικά ή αυτός που δεν είχε στον 'Ηλιο μοίρα και πήγε στην ξενιτιά για δουλέψει και κυρίως δεν ήξερε ποτέ σε ποια χώρα θα κοιμηθεί και σε ποια θα ξυπνήσει.Σωστός!!!

Όταν οι λευκοί πολιτισμένοι Άγγλοι κατέλαβαν τους ιθαγενείς και απολίτιστους ινδιάνους στον τότε νέο,δήθεν , κόσμο δεν μπόρεσαν να καταλάβουν την απόρια των ιθαγενών προς τα ρολόγια τους, κάτι που οι ινδιάνοι θεωρούσαν περιττό όσο και εξωπραγματικό.
Όχι τόσο γιατί δεν ήξεραν να μετράνε τα χρόνια, τις εποχές ή το πέρας του χρόνου αλλά
για την γελιότητα του να μετράς και τις ώρες ή του να πρέπει να προγραμματίζεις τις δουλειές σου με βάση τα λεπτά.( ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ)
Ξύπνα στις 7,30 κάνε διάλειμα στις 12 και πάει λέγοντας.
Όσοι δεν κάνατε σκοπιά στο στρατό δε μπορείτε να καταλάβετε την αβάσταχτη δικτατορία του δευτερόλεπτου....
Στο επόμενο τόνο η ώρα θα είναι 11 και 1 και 20 δευτερόλεπτα...

No comments: