Tuesday, February 20, 2007

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ

Δεν πάμε καλά Θεέ μου.

Πρώτα από όλα γειά σας μιας και έχουμε κάτι μέρες να τα πούμε.
Ή ο γυαλός είναι στραβός ή στραβά αρμενίζουμε, έλεγαν οι παλιοί.
Πάντως σαν έθνος δεν έχουμε και πολλές ελπίδες να σωθούμε. Έχουμε γίνει ξερόλες, αλαζώνες, υπεροπτικοί και όσα άλλα κοσμτικά επίθετα θέλετε να πείτε για να είστε μέσα. Τις περισσότερες φορές δεν ξέρουμε τί ζητάμε και δεν ξέρουμε τί θέλουμε αν μας δώσει κάποιος αυτό που ζητάμε.
Το βασικό είναι ότι όσο πάμε γινόμαστε αμαθείς και αυτό θα μας κάνει εύκολη λεία σε επιτείδιους κάθε είδους και σε όλα τα επίπεδα.
Μου είχε πεί κάποτε ένας φίλος " Αν ένα ξένος πεί κακιά για την Ελλάδα θα τον δείρω, αν ένας Έλληνας πεί οτι είμαστε οι καλύτεροι, θα τον σαπίσω στο ξύλο. Μη λέμε μαλακίες μεταξύ λες και δεν ξέρουμε ποιοι είμαστε."
Και είχε δίκιο.
Δε με νοιάζει αν οι άγγλοι είναι κάπως, αν οι αμερικάνοι είναι επίσης, αν οι γάλλοι το παίζουν κ.λ.π., αλλά με τρελαίνει όταν οι Έλληνες κάνουν τους χαζούς και για μη πω και τους μ......εξ'αλλου με σας ζώ, όχι με δαύτους.
Τί σκατοπρότυπα είχαν αυτοί οι άνθρωποί, έλεος, φτάνει, αφήστε μας στην ησυχία μας επιτέλους....διαβάστε, διδαχθείτε και άντε στην ευχή του Θεού και της Παναγίας.

Ξέρεις λέει ποιός είμαι εγώ;
Σκασίλα μας, θες να σου πώ ποιος δεν είσαι, που είναι και περισσότερα από τα δικά σου.
Και μετά όταν κάθομαστε προσπαθούμε να δούμε γιατί τα πράγματα πάνε κατά δ.....
Και που θέλετε αγαπητοί νεοέλληνες να πάνε αφού εκεί τα οδηγάτε.
Αν δείτε και από την άλλη ίσως και να αλλάξουν.

Συγνώμη για το παρόν κείμενο στους υπόλοιπους, αλλά έσκασα από το πρωΐ.

No comments: