Tuesday, February 27, 2007

Ο ΜΑΡΤΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ....

Αν και δεν είδα όλη την απονομή φέτος, πρώτη φορά εδώ και 6 χρόνια, μπορώ να πω ότι με άρεσε και σαν παρουσίαση( HELEN) και σαν SHOW. Νομίζω ότι ήταν από τις καλύτερες των τελευταίων ετών. Το σημαντικό ήταν ότι φέτος είχαμε υποψήφιους από πάρα πολλές διαφορετικές χώρες.(οι Ισπάνόφωνοι ειδικά είχαν την τιμιτική τους)
Τα φιλμάκια κατά την διάρκεια του show ήταν απίθανα και το χορευτικό με το θέατρο σκιών επίσης.
Μεγάλη στιγμή η βράβευση του Μορικόνε και η απονομή του βραβείου σκηνοθεσίας στον Μάρτι από τους Λούκας, Φράνσις και Στέβεν.
Τιμή μάλλον τεράστια από μόνη της.
Άντε και χρόνου με τα 80 του κ.Oscar.

ΥΓ: Αν μπορείτε δείτε και σήμερα στο filmnet2 την απονομή αξίζει. Την είδαν 1 δις άνθρωποι παγκοσμίως.

1 comment:

mavrol said...

Συμφωνώ με τη φαντασμαγορία του Show Φάχ αν και δεν είδα την απονομή, αλλά φαντάζομαι κάπως έτσι πρέπει να είναι. (υπάρχουν παρόλα αυτά απόψεις περι αδιάφορης μάλλον τελετής...)
Μου άρεσε η βράβευση του Ουίτακερ όπως και του ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. Νομίζω οτι το χρωστούσαν στον Σκορτσέζε όπως χρωστάνε και σε κάθε Μεγάλο σκηνοθέτη. Δεν με ικανοποίησε και τόσο η βράβευση μ ένα μόνο βραβείο του ΒΑΒΕΛ κι αυτό επίσης μόνο ένα δόθηκε μόνο για τη μουσική του Σανταολάγια..Τέλος πάντων εκτιμώ οτι παει να εδραιωθεί μια ισορροπία στα Οσκαρ που αν δεν θα χαρακτηρίζει τις απονομές η ανατροπή τουλάχιστον θα τις χαρακτηρίζει ας πούμε μια πιο δικαιοσύνη...Να χαμε να λέγαμε τώρα...